Het Juttersmuseum in Zandvoort

Best grappig eigenlijk, met Only 24 Hours a Day hebben we klanten door het hele land heen.

Door onze virtuele dienstverlening zijn afstanden eigenlijk geen afstanden meer en kunnen we een dienstverlening aanbieden alsof je naast ons aan het bureau zit.

Eén van onze meest recente opdrachtgevers was echter geen klant die kilometers ver van ons verwijderd was. Deze klant kwam ook niet via onze website of onze facebookpagina. Nee, deze klant kwam gewoon bijna letterlijk op zijn pantoffels naar ons toe.

Mond tot mond reclame werkt

Een buurman, die vrijwilliger is van het Juttersmuseum in Zandvoort, kwam naar ons toe en vroeg of wij wat voor het museum konden betekenen en met name voor de website. Hij had vernomen dat wij dit soort diensten aanbieden.

Eigenlijk is dat best wel grappig, we zetten ons hard in om bedrijven zowel online als offline op de kaart te zetten en worden ook nog steeds benaderd doordat mensen ons kennen via mond tot mond reclame, het kan nog in dit tijdperk!

Even voor de mensen die niet langs de kust wonen: strandjutten is het verzamelen van spullen die uit zee aanspoelen. Natuurlijk spoelt er veel rotzooi aan maar er spoelen ook spullen aan die van historische waarde zijn en een mooie geschiedenis met zich meedragen. Hier is een heel mooi museum van gemaakt. In het Juttersmuseum kun je je prima verdiepen in de geschiedenis die dagelijks door de zee geschreven wordt.

De website van het Juttersmuseum     

Het museum had een verouderde website en was toe aan een nieuwe online look. Het museum had interesse in een volledig nieuwe website en de vraag was of wij dat konden verzorgen. Vanzelfsprekend kunnen wij dat en vol enthousiasme gingen wij aan de gang.

We kregen hierbij alle vrijheid en ruimte om onze ideeën in de website te verwerken. Als eerste hebben we de oude website geanalyseerd en de doelgroep vastgesteld. We kwamen snel tot de conclusie dat er niet gericht naar een doelgroep werd geschreven en dat de website niet de uitstraling had die dit leuke museum verdient.

Ons maatwerk in dit project

Op basis daarvan hebben we besloten om de teksten volledig opnieuw te schrijven en dit veel meer te richten op de doelgroep. De doelgroep van dit museum is zeer veelzijdig. Het museum trekt zowel jong als ouder publiek uit binnen- en buitenland.

Een badplaats als Zandvoort trekt door het gehele jaar heen veel toeristen en wij kwamen al snel tot de conclusie dat deze website ook voor de toeristen veel informatie kan bieden. Om die reden besloten we de website daarom ook in het Engels en Duits te vertalen. De toeristen kunnen nu hierdoor ook uitstekend op deze website terecht voor alle informatie over het museum.

Daarnaast besloten wij om ervaringen van de museumbezoekers op de website te plaatsen. Veel mensen vinden het prettig om ervaringen van andere bezoekers te lezen om een beeld te krijgen wat ze kunnen verwachten.

Enthousiaste reacties over ons werk

De website werd zeer enthousiast ontvangen, de flessen wijn smaakten lekker en de plant staat nog mooi! De mensen achter het museum (allen vrijwilligers overigens), waren zeer blij met het resultaat. Ze waren aangenaam verrast dat hun nieuwe website nu in meerdere talen beschikbaar is en hiermee hun volledige doelgroep werd bereikt, wat in de oude situatie niet het geval was.

Vooral het meedenken werd door de medewerkers van het Juttersmuseum zeer gewaardeerd en dat is precies de kracht van ons bedrijf. Wij gaan samenwerkingen aan met ondernemers waarbij wij ons inleven in hun situatie en onze werkzaamheden afstemmen op hun doelstellingen en wensen.

Wij zijn het verlengstuk van een bedrijf en nemen de ondernemers zorg uit handen. Het maakt in dit geval niet uit of je kilometers bij ons vandaan zit of dat je op je pantoffels bij ons komt aankloppen.

Samenwerken met Only 24 Hours a Day

Heb je ook interesse in een samenwerking met Only 24 Hours a Day? Wij verzorgen virtuele bedrijfsondersteuningen voor bedrijven (en musea). Wij kunnen backoffice en PA werkzaamheden voor u uit handen nemen en zijn zeer ervaren in het schrijven van alle soorten (on- en offline) teksten en online marketing werkzaamheden. Virtuele bedrijfsondersteuning voegt tijd en kennis toe aan uw bedrijf, zonder dat je hiervoor personeelskosten moet maken.

Neem gerust contact met ons op om onze mogelijkheden voor jou te bespreken.