Online mogelijkheden voor bedrijfsgroei en bedrijfsontwikkeling

Besef jij eigenlijk wel hoeveel online mogelijkheden voor bedrijfsgroei en bedrijfsontwikkeling jij als ondernemer laat liggen? Natuurlijk, dit is erg subjectief en lastig per onderneming of per persoon vast te stellen, maar er zijn meer virtuele mogelijkheden dan je denkt!

Het is bijna verbazingwekkend om te zien hoeveel online kansen ondernemers laten liggen die hun bedrijfsgroei op een positieve wijze zouden kunnen beïnvloeden.

Dit zijn stuk voor stuk mogelijkheden die een bedrijf een gezond toekomstperspectief zouden kunnen bieden maar helaas…. de mogelijkheden worden niet gepakt.

Ben jij trendvolger of trendsetter?

Iedere ondernemer weet wat de gevolgen zijn als er mogelijkheden niet worden gepakt. De onderneming wordt een trendvolger en een trendvolger is altijd de achtervolger. Deze onderneming komt altijd wat later. De trendsetters zijn bijna altijd de winnaars, de ondernemers die durven en vooruitlopen. Wat ben jij?

De reden waarom deze kansen niet gepakt worden is simpel: Veel ondernemers kennen niet de online mogelijkheden die er zijn en niemand zal vragen naar iets wat hij/zij niet kent.  Wanneer kreeg jij interesse in een smartphone? Juist, toen je ermee kennis had gemaakt.      

Dat is ongeveer hetzelfde als dat jij op weg bent naar een zeer belangrijke lucratieve afspraak, maar die dreigt te missen door een lekke band en je weet niet dat je partner exact de zelfde weg rijdt en slechts een paar minuten bij je vandaan is.

Er zijn kansen, maar je weet het niet, dus pak je ze niet. Je reactie achteraf is niet moeilijk in te schatten…....................... Balen natuurlijk! “Had ik dat maar geweten!”

Virtuele professionals voor online mogelijkheden

 

Virtueel werken.

Virtueel werken.

De virtuele mogelijkheden van online bedrijven en de online gespecialiseerde professionals zijn de laatste jaren zeer snel en fors uitgebreid. Moderne en toonaangevende bedrijven willen niets anders meer dan samenwerken met virtuele online professionals. Deze bedrijven kiezen ervoor om geen personeel meer aan te nemen en zien een duidelijke meerwaarde in online samenwerkingsverbanden. De virtuele professional is geen robot of computer aan de andere kant maar een vakprofessional van vlees en bloed die maatwerk gerichte werkzaamheden voor je uit handen kan nemen.   

Je moet alleen wel weten wat de mogelijkheden zijn en dat is best lastig om bij te houden.

De ontwikkelingen gaan snel en er gaat een hoop tijd inzitten om dit bij te houden. Deze tijd is er vaak niet.

De moderne bedrijfsvoering, de gig economy

 

Daarnaast moet het bedrijf vroeg of laat de omslag durven maken. De authentieke bedrijfsvoering moet losgelaten worden. De moderne bedrijfsvoering maakt gebruik van nieuwe instrumenten en concepten om de organisatie effectiever en efficiënter te maken.

Dit noemen we nu nog de moderne bedrijfsvoering maar over niet al te lange tijd wordt dit de “normale standaard” van bedrijfsvoering. Dan wordt er gewerkt met een beleid dat gericht is op resultaat- en klantgerichtheid, gerealiseerd door het uitbesteden en delegeren van kennis en kunde aan externe virtuele partijen.

Deze ontwikkeling wordt ook wel de “gig economy” genoemd. Hierbij worden specialisten op projectbasis ingezet. Deze markt groeide de afgelopen jaren met tientallen procenten en het ziet ernaar uit dat dit zal doorzetten. Het specialisme van freelancers worden on demand ingezet voor projectmatige- of een periodieke inzet.

Only 24 Hours a Day helpt jou aan bedrijfsgroei en bedrijfsontwikkeling

De inzet van de virtual assistants van Only 24 hours a Day past volledig in de moderne bedrijfsvoering, dat gericht is op bedrijfsgroei en bedrijfsontwikkeling. Het begrip virtual assistant is nog tamelijk onbekend in Nederland en valt nu nog in het rijtje van onbekende bedrijfsmogelijkheden.

Dat laatste gaat niet lang meer duren. In het buitenland is de expertise van de virtual assistant al ontdekt en wordt daar al dankbaar gebruik van gemaakt met zeer aansprekende resultaten. In Nederland staat deze ontwikkeling nog in de kinderschoenen maar de verwachting is dat het Nederlandse bedrijfsleven in toenemende mate gebruik zal maken van de diensten van de virtual assistant.   

Een virtual assistant is een online gespecialiseerde professional met een specialisatie in een aantal vakgebieden zoals online research, website onderhoud, zoekmachine optimalisatie, content marketing, social mediabeheer en nog veel meer.

Only 24 Hours a Day is een virtual assistant bedrijf dat de missende schakel is tussen de creatieve ondernemers en de vele ideeën die ze niet kunnen uitvoeren. Wij zorgen voor exposure en daarmee zijn wij omzet verhogers.

Wij kunnen ervoor zorgen dat een onderneming die nog geen succes heeft op internet, veel succes kan krijgen.

Ben jij trendsetter of trendvolger?

Neem contact op met Only 24 Hours a Day en ontdek onze mogelijkheden.