Zoek jij een Virtual Assistant of een Virtual Assistent?

Dat is niet zo gek bedacht.

Als ondernemer streef je ernaar om het beste voor je bedrijf te realiseren. Een stap in de virtuele wereld is daarbij een goede keuze. Zoek je dan een Virtual Assistant of een Virtual Assistent?

Veel ondernemers zijn je al voorgegaan. Veel ondernemers zullen je volgen, maar geloof me, dat wordt een achtervolgings slag voor hen.

Je kunt deze stap niet vroeg genoeg maken.

We proberen ons het leven tegenwoordig zo makkelijk mogelijk te maken. Dat zie je aan de grote hoeveelheid apps die we downloaden. Van de thermostaat bedienen tot ons eten bestellen, van een stappenteller om onze calorieën te monitoren tot onze boodschappen laten thuisbezorgen.

Je kunt het zo gek niet noemen of we doen dit op de virtuele wijze.

Weet je nog hoe lang het geleden is dat we naar de bank moesten om onze bankzaken te doen? Dat we naar een reisbureau gingen om een reis te boeken? Dat we per post een papier met een reclameslogan naar de krant stuurden om onze marketingcampagnes vorm te geven?

Dat was in de tijd dat er nog telefooncellen op de hoek van de straat stonden en dat de auto alleen nog maar op benzine reed.

Ok, ik klink wat oud als ik dit schrijf, ik besef me het zeker wel. Maar het is nog niet zo lang geleden. (Voor de nieuwsgierige lezers onder ons: we schommelen rond de veertig, Ik ,Rob, zit er net boven, Eva is het bijna.)

Wat grappig is, is dat we in ons privéleven zoveel mogelijk willen meegaan met de nieuwste ontwikkelingen maar dat veel bedrijven hun bedrijfsvoering nog voeren volgens de oude -inmiddels achterhaalde standaarden- met mensen die fysiek aanwezig zijn om de arbeid te verrichten.

Natuurlijk is dit begrijpelijk voor bedrijven waarbij een klantencontact een rode draad is om het voortbestaan te waarborgen. Kappers, fietsenmakers en bakkers, voelen jullie je vooral niet aangesproken.........................  of toch wel?.......…..lees maar verder.

Er zijn taken die het dagelijkse leven van de (eigenaar) van iedere onderneming een stuk eenvoudiger maken als ze worden uitbesteed.

Een Virtual Assistant werkt vanaf bijna iedere locatie ter wereld

Een Virtual Assistant werkt vanaf bijna iedere locatie ter wereld

De virtuele weg biedt een hoop kansen en mogelijkheden, die vaak onbenut blijven door onwetendheid. Jij weet als ondernemer ook dat onwetendheid gelijk staat aan een gemiste kans, en dat wil je ten alle tijden voorkomen.

Op deze virtuele weg staan nauwelijks files en ben je niet afhankelijk van openingstijden. Dat kun je je niet veroorloven als moderne ondernemer in een 24/7 economie.

  

Dus waarom zou je met virtuele zelfstandigen werken en niet met personeel? Omdat dit het virtuele tijdperk is!! Voorbeelden van succesvolle bedrijven die hier maximaal gebruik van maken zijn Uber en Airbnb. Uber heeft het grootste taxiplatform maar heeft geen taxi’s en Airbnb heeft het grootste vastgoed verhuur bedrijf maar geen vastgoed.

Need we say more?

Natuurlijk zijn dit de toppers in de markt maar zoiets is ook voor jouw bedrijf mogelijk.

Verdiep je eens in een samenwerking met een Virtual Assistant!!

 

Deze virtuele medewerker zorgt er voor dat de taak precies naar jouw wens wordt uitgevoerd binnen de afgesproken deadline.

Neem van mij aan het is een win-win situatie. Je hoeft minder te investeren in (allerlei) kosten maar je krijgt er wel een professionele dienst voor terug.

Hoef je je ook niet te irriteren aan het tijd (en daarmee geld-)verlies dat je bedrijf oploopt als je medewerker in de maandagochtend file staat en weer veel te laat komt.

Zoek je nu naar een virtual assistant of een virtual assistent?

 

We zullen je een geheimpje vertellen:

Het is allebei hetzelfde. In het buitenland is een samenwerking met een virtual assistant al volledig ingeburgerd in de bedrijfsvoering. Het wordt daar een virtual assistant genoemd.

Moderne bedrijven in Nederland beginnen nu ook de voordelen van zo’n samenwerking te ervaren maar noemen het abusievelijk een virtual assistent.

Hoe je het noemt, noem je het. Met een E of een A, dat maakt ons niet uit.

Het gaat ons om de kwaliteit van de samenwerking, dat is het belangrijkste.

Wij willen je graag helpen. Ons motto is niet voor niets:

 

Do what you do best, let us do the rest.          

 

Welkom op de virtuele bedrijfsweg!

Een navigatie heb je niet nodig, wij wijzen jou de weg.

 

Kijk voor de mogelijkheden om met een VA samen te werken op onze samenwerken pagina.