Heb jij als Ondernemer Vakantie of is het Werken op een andere Locatie?

Ik zat laatst in de auto op de weg terug naar huis met de autoradio aan. Op radio 1 kreeg ik een interessant item te horen. (Grappig, het is even geleden maar ik weet nog precies waar ik reed, herken je dat? Maar dat terzijde).

Het ging over ondernemers op vakantie. Aan het woord was een ondernemer, die erg blij was dat hij tijdens zijn vakantie een locatie had gevonden waarbij hij volledig disconnected was.

Hij kwam volledig uitgerust en opgeladen terug. Geen bedrijfsimpulsen, gewoon pure ontspanning voor lichaam en geest. Persoonlijke quality time.

Allereerst bedacht ik me dat het erg knap is om zo’n locatie te vinden (al weet ik uit ervaring, ze zijn er), tegenwoordig is er bijna overal wifi. Toen realiseerde ik me dat ik het bijna knap vond dat deze man zichzelf, na een periode hard werken, beloonde met deze “rust”.

 

Ik vul het in als “rust” maar ik weet niet of hij vader is van twee onopgevoede kinderen en vakantie vierde in een kinderparadijs en daar zijn “rust” vond. Iedereen vult dat op zijn eigen manier in.

 

Hoe vul jij je vakantie in als ondernemer?

Heb je überhaupt wel vakantie?

 

We zien het zo vaak om ons heen, ondernemers die doorwerken op hun vakantieadres. Wifi is heilig, laptop mee op het strand, in de hotelkamer of op het terras, en hup aan de gang. Ze kunnen het bedrijf niet loslaten. Ze werken gewoon door op een andere locatie. Veel van hen hadden dit ook wel liever anders gezien maar denken dat dit niet mogelijk is.

 

De website moet bijgehouden worden, het social media beheer mag niet stagneren, die nieuwsbrief moet af, zomaar een paar (van veel) voorbeelden waarom de ondernemer denkt door te moeten werken ten koste van de quality time.

  

Verkeerd gedacht,

Ondernemers, dit is niet nodig!

Je bedrijf kan volop doordraaien, ook als jij er even (lang of kort) tussenuit bent!

 

Je hoeft er niet eens personeel voor aan te nemen (en hen op te leiden).

De professionele virtual assistants van Only 24 a Day kunnen je een hoop werk uit handen nemen terwijl jij, volledig ongestoord en ontspannen, van je vrije tijd geniet.

 

Ieder mens heeft momenten nodig om te ontspannen en de batterij op te laden, zelfs jij.

Ontspanning is de optimale energiebron voor betere prestaties.  

 

Kijk naar de mogelijkheden van Only 24 Hours a Day.

 

Zo kan ook jij ongestoord genieten van je vakantie rust, op welke locatie dan ook.