Virtueel Samenwerken zet kosten om in opbrengsten

Het ministerie van infrastructuur heeft onlangs een alarmerend rapport uitgebracht. Het is een dik rapport met allemaal bevindingen waar de rode draad er duidelijk uit te halen is: Nederland loopt aan alle kanten muurvast en dat veroorzaakt een hoge kostenpost. Dit biedt kansen voor innovatie en ondernemerschap waarin virtueel samenwerken een onderdeel van kan zijn. Dit soort samenwerkingen zetten kosten om in opbrengsten.

De opleving van de crisis kost meer dan gedacht

De opleving na de crisis is onderschat. Verkeersinfarcten op de weg, problemen op het spoor, opstoppingen in de steden en vertragingen in de lucht verlammen de mobiliteit en de economie. De schade hiervan is veel groter dan van te voren is ingeschat en wordt zelfs alarmerend genoemd.

Als we alleen al op de weg kijken is er uitgerekend dat 1% meer groei zal zorgen voor 9% meer files. De wetenschap dat we in een economische groei zitten, zegt genoeg hoe het probleem er in de toekomst uit zal zien.

Hoe ga jij daar mee om als ondernemer?       

De politiek heeft nog geen oplossing, ondernemers kunnen dit wel hebben.

De politiek is al jaren bezig om oplossingen te zoeken voor dit probleem. Het is niet voor niets dat dit in iedere verkiezingstijd weer hoog op de agenda staat. Het woord “kilometerheffing” is al vaak gevallen.

Er moet een concept komen dat gericht is op het belonen van gewenst reisgedrag met prijsprikkels. Helaas is de politiek nog niet in staat geweest om hiervoor besluiten te nemen over de juiste oplossing en zullen de ondernemers zelf hun verantwoordelijkheid moeten nemen in het vacuüm dat de overheid laat ontstaan.

Jij kunt als ondernemer eenvoudig die verantwoordelijkheid nemen en daarnaast jezelf belonen door te kiezen voor andere samenwerkingsverbanden.

Hierdoor kun je onder aan de streep veel meer geld over te houden!  

Virtueel samenwerken om de tijd- en plaats afhankelijkheid weg te nemen

Veel bedrijven zijn nog steeds te veel tijd- en plaats afhankelijk. Hierdoor wordt er veel geld over de balk gegooid door opstoppingen ter land, ter zee en in de lucht.

 

In dat kader lijkt de oplossing dan ook eenvoudig: als je de oorzaak wegneemt wordt het gevolg ook opgelost. Een van de oorzaken van het probleem is de tijd- en plaats afhankelijkheid van bedrijven. In dit tijdperk kun je deze afhankelijkheid tot het minimum beperken.

Hierbij kun je overwegen om virtuele samenwerkingen aan te gaan. Hierbij kan een virtual  assistant van grote waarde voor jouw bedrijf zijn. Virtual assistants zijn mensen die op afstand werkzaamheden voor je bedrijf uitvoeren. Zij zijn het verlengstuk van je bedrijf en zijn gespecialiseerd in de werkzaamheden die zij uitvoeren.

De voordelen van virtueel samenwerken

Een van de voordelen van virtual samenwerken is dat je geen personeel hoeft aan te nemen voor deze werkzaamheden. Naast alle kosten die daaraan verbonden zijn hoef je niet het  verlies te dragen van een dichtslibbende land, kosten die alleen maar hoger worden.

Virtual assistants bezorgen je een grote toegevoegde waarde in tijd en kennis voor je bedrijf en geven je de mogelijkheden om direct van deze nood een deugd te maken.  

De virtual assistants van Only 24 Hours a Day kunnen ondersteuning bieden in back-office en PA werkzaamheden. Daarnaast zijn we zijn zeer ervaren in het schrijven van alle soorten (on- en offline) teksten en online marketing werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om onze mogelijkheden te ontdekken.

Je zult daarna lachen om de drukte die iedereen maakt over de drukte in ons land.