Hi! Wij zijn Eva en Rob!

Only 24 Hours a Day, de naam zegt het al. De dag heeft slechts 24 uur en helaas niet meer.

Je hoort veel mensen klagen dat ze het druk hebben en dat de tijd zo snel gaat. Tegenwoordig heeft bijna iedereen het druk, soms wel te druk. Overal waar  “te” voor staat is eigenlijk niet goed. Toch laten we “te” vaak toe in ons leven.

We zien het in onze omgeving. Vrienden van ons hadden een eigen bedrijf, dat ging failliet. Hoe dat kwam? Ze waren 24/7 aan het werk in het bedrijf, niet aan het bedrijf. Bedrijfsgroei was er nauwelijks, quality time was gereduceerd tot bijna niets, alleen een noodzakelijke nachtrust.

Ik (Rob) ben zelf ook even heftig tegen “te” aangelopen.  De oorzaak? Te veel hooi op mijn vork.......... Ook ik dacht dat ik wel meer en meer uren in 1 dag kon stoppen. Ik zei nergens “nee” tegen en dacht het allemaal wel te redden. Ik ging maar door. Meer, vaker, langer.

Mijn werkgever vond het allemaal vanzelfsprekend en helemaal prima. Bam! De weg om volledig te herstellen van een Burn Out was lang maar vooral leerzaam.

Ik heb veel geleerd. Waarvan mijn eigen grenzen bewaken toch wel de belangrijkste les geweest is. Nu zie ik (als ervaringsdeskundige) ook hoe andere mensen over hun grenzen gaan. Ik voel mij beter dan ooit en besef waar ik in het verleden “de fout” ben ingegaan.

Wij vinden dat het anders kan en vaak ook moet. De wereld veranderd snel, de eisen die gesteld worden zijn zwaarder, de dag van 24 uur blijft hetzelfde, dat weet iedereen.

Ik wens niemand toe wat er met mij is gebeurd. De dip is diep, de les is heftig. Daarom willen we ondernemers helpen te voorkomen dat hen hetzelfde overkomt wat ik heb doorgemaakt. 

Eva weet precies hoe het is om eigen ondernemer te zijn. In een vorige levensfase was ze, met haar toenmalige partner, eigenaar van een hotel in Oostenrijk. Toen dat huwelijk stuk liep kwam ze terug naar Nederland, een hoop dromen en illusies armer maar een pak aan levens- en ondernemerservaring rijker. "Het ondernemer zijn" heeft voor haar geen geheimen!

Na een aantal jaar in loondienst gewerkt te hebben (en gezien hoe mensen roofbouw op zichzelf en de ander plegen), besloten we Only 24 Hours a Day op te zetten. Met dit bedrijf kunnen we virtueel ondernemers/ bedrijven ondersteunen die tekort hebben aan de dagelijkse 24 uur en met onze kennis zullen we een aanvulling zijn.

We hebben veel ervaring in onder andere retail, administratieve werkzaamheden, plannen, social media en het schrijven van on- en offline teksten (in meerdere talen). Genoeg bagage om van grote toegevoegde waarde te zijn voor jouw bedrijf.

De keuze om dit in een virtueel concept te gieten is voor ons een zeer bewuste keuze. De bedrijven waarvoor we werken ervaren dit als prettig. Ze hoeven niet iemand in dienst te nemen met de daarbij behorende verplichtingen, geen reiskosten te betalen en niet te investeren in opleidingskosten. Toch hebben ze een professional in huis. Verder neemt een VA geen werkplek in beslag en drinkt niet het laatste beetje koffie uit de kan waardoor jij misgrijpt.

image018.png

Dat zijn een aantal (er zijn er meer hoor) voordelen voor bedrijven, maar voor ons heeft het ook een aantal grote voordelen.

Wij zijn een actief ondernemend stel (uit Zandvoort) wat houdt van reizen. Tevens hebben we familie in het buitenland wonen en we werken graag vanuit die locatie. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten, wij helpen ondernemers en kunnen dat vanaf elke plek op de wereld doen.

Kom jij “te” te vaak tegen?

Wij kunnen je helpen!

Vul ons contactformulier in en laten we kijken hoe we kunnen samenwerken!

Eva en Rob